Wat is FD Persoonlijk?

FD Persoonlijk is het weekendmagazine van Het Financieele Dagblad. De redactionele formule bestaat uit mensen, cultuur, lifestyle en werk&geld.

Wie is eigenaar van het FD?

De FD Mediagroep (ook wel afgekort als FDMG) is een Nederlandse mediagroep, grotendeels in handen van HAL Investments, dat al sinds 1997 participeert in de onderneming. Sinds januari 2010 heeft HAL 98,25% van de aandelen in handen, nadat het de aandelen van Willem Sijthoff overnam.

Wie leest het FD?

Het FD bereikt 15% van alle zakelijke beslissers in het MKB (2-99 werknemers) en maar liefst 32% in de grootzakelijke markt (100+ werknemers). BNR Nieuwsradio bereikt 23% van alle zakelijke beslissers in het MKB en maar liefst 37% van alle zakelijke beslissers in de grootzakelijke markt.

Waar koop je het Financieel Dagblad?

Jumbo | Het Financieele Dagblad.

Wat kost een advertentie in het FD?

Kosten commerciële- en personeelsadvertenties FD

Kosten adverteren FD Commerciële- & personeelsadvertenties Familieberichten
1/1 pagina vanaf € 15.000,- vanaf € 2.250,-
1/2 pagina vanaf € 10.000,- vanaf € 1.500,-
1/4 pagina vanaf € 5.000,- vanaf € 1.500,-
1/8 pagina vanaf € 3.000,- vanaf € 500,-

Wat betekent de afkorting FD?

Het Financieele Dagblad = Het Financieele Dagblad (FD) is een dagelijks verschijnende, Nederlandse krant, gericht op economie en bedrijfsleven. Het FD is een van de oudste dagbladen van Nederland, met wortels die teruggaan tot 1796.

Wat is FD NL?

Het Financieele Dagblad (FD) is een dagelijks verschijnende, Nederlandse krant gericht op economie en het bedrijfsleven. Het FD is een van de oudste dagbladen van Nederland met wortels die teruggaan tot 1796. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam.

Wat kost een jaarabonnement op het FD?

Een abonnement op de website van de zakenkrant kost 175 euro per jaar. Voor dat geld krijgen lezers ongelimiteerd toegang tot de website, plus wekelijks de zaterdagkrant FD Weekend. Lezers die niet bereid zijn te betalen, kunnen een artikel per dag lezen.

Hoe laat wordt de FD bezorgd?

Wij streven ernaar de krant door de week uiterlijk om 07.00 uur en op zaterdag om 08.00 uur bij u te bezorgen.

Wat kost Financieele Dagblad?

FD Totaal / FD Krant: € 0,86 per dag (incl. BTW) FD Digitaal Plus / FD Weekend: € 0,93 per dag (incl. BTW)

Wat kost een abonnement op het Financieel Dagblad?

Wat kost een krant per jaar?

Digitale krant: 96 euro Trouw, NRC en FD vragen het meest (285 tot 480 euro). De Telegraaf en Noordhollands Dagblad geven meer dan 60 procent korting gedurende maximaal drie jaar, bij NRC wordt één jaar lang 56 procent minder gerekend, bij FD is de korting 50 procent, ook voor een jaar.