Tivibu internet mi?

TTNET ürünü olan Tivibu’ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz. …

Tivibu internet paketinden harcar mı?

Tivibu GO internet kullanımı kotamı etkiler mi? Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO’ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket’e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu aylık kaç TL?

Türk Telekom Mobil faturalı tarifelere yeni gelen abonelere Tivibu Uydu Süper Paket ayda sadece 23,90 TL!

Tivibu paketinde neler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli belgesel kanallarına TV, bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuzdan kolayca …

Tivibu internet bağlantısı olmadan çalışır mı?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok.

Tivibu wifi ile çalışır mı?

Peki hızda bir sorun yok ise o zaman yapacağımız tek şey Air arkasındaki kablo girişine kutu içerisinden çıkan veya elinizdeki bir Cat kablosu ile Tivibu cihazına bağlayın ve Tivibu cihazını çalıştırın. Ve sonuç, evet artık kablosuz bir şekilde Keenetic cihazları ile Tivibu keyfini sürmeye başlayın.

Tivibu ücretsiz mi?

Kaydet İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle gibi özellikler ücretli mi? Hayır, bu hizmetler Tivibu’nun üyelerine tamamen ücretsiz sunduğu özelliklerdir.

Tivibu Cep Süper nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin, Türk Telekom bireysel mobil hatlarına sms ile gelen 12 haneli rakamdan oluşan kampanya kodunu TIVIBU GO yazıp 5555’e SMS göndermeleri ya da 444 1 444 no’lu Türk Telekom Mobil müşteri hizmetlerini arayarak talepte bulunmaları gerekmektedir.

Tivibu internet kaç lira?

İnternet Bağlantı Ücreti: 24 ay boyunca 11TL olarak faturalandırılır. Tivibu Aktivasyon Ücreti; 36TL bağlantı ücretiniz taahhüt süresi boyunca aylık 1,5TL’dir.

Tivibu Ev kac tl?

Tivibu Ev (IPTV):

Paket İsmi Tarife Fiyatı Taahhüt Süresi
(KDV Dahil)
Süper Paketi ₺98,00 27 Ay

Tivibu süper paket neleri kapsıyor?

Tivibu UYDU Süper Paket Üyelikleri neleri içermektedir? Tivibu UYDU Süper paketi ile yerli ve yabancı kanallar ile spor, film, dizi, belgesel, haber ve çocuk içeriklerini izleyebilirsiniz.

Tivibu Süper Paket hangi ligler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçeneklerle, Premiere League, NBA, MotoGP, Formula 1 , Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi , Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları dahil futboldan basketbola, tenisten golfe dolu dolu spor keyfini yaşayın;Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli …