Hvad er den bedste blog?

Personblogge ser ud til at have længere levetid end emneblogge. Hvis du fx aldrig har tænkt dig at sælge dit indhold til anden side, så kan en personblog være en god idé. Hvis du bruger din blog til at dele verdenssyn og livsindstilling, som ændrer sig over tid, så kan en personblog være velegnet.

Hvad skal der til for at blive blogger?

Lav din egen blog hos One

  1. Indholdet er vigtigt. Den vigtigste del af at lave en succesfuld blog, er at skrive godt indhold.
  2. Kend din niche.
  3. Kend dit publikum.
  4. Vælg et domænenavn og lav din blog.
  5. Find den rigtige hosting.
  6. Skriv SEO venligt indhold.
  7. Bliv god til de sociale medier.
  8. Opbyg et personligt forhold til dit publikum.

Hvad koster det at have en blog?

Det er ganske vist muligt at oprette en blog gratis, men det er ikke nødvendigvis en særlig god idé. Mulighederne er begrænsede, og skal du have mest muligt ud af din blog, så skal du betale for de ekstra funktionaliteter.

Hvordan får jeg min egen blog?

Man laver nemt en blog ved, at finde på det rette blognavn, udvælge et webhotel og efterfølgende opsætte WordPress derpå. Når dette er gjort, kan du nemt skrive indhold online på din blog og udgive dette efterfølgende.

Hvilke blogger er mest populære?

Mest populære Nouw bloggere er ikke medregnet i vores liste

# Influent Alexa Rank
1 gastromand.dk Danmark Gastromand 1312
2 rockpaperdresses.dk Danmark Cathrine Wichmand 2125
3 madenimitliv.dk Danmark Anne- Kathrine 3383
4 mariavestergaard.dk Danmark Maria Vestergaard 3916

Hvem er den største blogger i Danmark?

Emily Salomon Emily er en af de største danske livsstils-bloggere med mere end 70.000 besøgende hver måned. Emily skriver gode og relevante indlæg, og der er noget for en hver smag og interesse på hendes blog.

Hvordan får man en god blog?

Planlæg dit indhold. At skrive godt indhold er ikke noget, der kommer let, og du vil ikke blive en stjerneblogger fra dag ét. For at blive en god blogger skal du planlægge dit indhold på forhånd. Lav en aftale med dig selv om, hvor mange blogindlæg du ønsker at skrive om måneden, og afsæt derefter tid til at skrive dem …

Hvor kan man blogge?

Dette er forfærdeligt, især når du overvejer at de fleste bloggere starter en blog, så de kan være deres egen chef og afslutte deres kedelige 8 til 5 job….

  • Rakuten Marketing.
  • Amazon affiliate (husk at tjekke AAWP WordPress plugin)
  • ShareASale.
  • eBay Partner Network.
  • Clickbank affiliate.

Hvor kan man lave en blog?

Der findes masser af sider hvor det er gratis at få oprettet en blog bl. a. blogger.com, men hvis du har lidt ambitioner med bloggen vil jeg anbefale dig at lave en blog på dit helt eget domæne. Domæne, domain eller domænenavn – ja, kært barn har som bekendt mange navne.

Hvem er en blogger?

”en person, der har en weblog”. Oftest omtales weblogs dog bare som blogs. Bloggeren kan blogge om alle mulige emner. Imidlertid holder de sig som regel til et eller få beslægtede emner, og derfor kan de have en stor, fast læserskare, der netop interesserer sig for indholdet.

Hvem skriver blogs?

Forfatteren til en blog, kaldes en blogger. Bloggeren har ofte en personlig stil – en måde at skrive på – så bloggen skiller sig ud fra de andre. Mange bloggere er dygtige til at gøre bloggen interessant, og fastholde læserne. De faste læsere kaldes følgere.

Hvordan starter man en rejseblog?

Start en blog:

  1. Domæne og webhosting til din blog. Glem alt om gratis løsninger, som Blogger og Bloggersdelight.
  2. Installation af WordPress på din blog. Når du har betalt og fået registeret dit domæne og webhotel er det tid til en platform.
  3. Start en blog med det rigtige Design og Theme.
  4. Kom godt i gang med din blog.

Hvordan bliver man blogger?

Hvordan bliver man blogger? 1 Få idéen til et emne for din blog 2 Etablere en blog, inklusiv dens webadresse. Her skal du besluttet, om du vil have din egen adresse og betaler for det, eller en gratis adresse Gratis blog: Der findes en 3 Skrive artikler på din blog jævnligt 4 Publicere (udgive) og distribuere (sende til andre) indholdet på din blog

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens mest udbredte system til at lave hjemmesider med. Det er gratis Open Source-software som der udvikles utrolig meget til, så derfor kan det varmt anbefales ( Hvad er WordPress? ). Men WordPress startede faktisk som et blog-system tilbage i 2003 da bloggingen lige var opstået som fænomén (dengang hed det en weblog).

Hvorfor startede WordPress som et blogsystem?

Men WordPress startede faktisk som et blog-system tilbage i 2003 da bloggingen lige var opstået som fænomén (dengang hed det en weblog). Så derfor er WordPress’ kernekompetence faktisk at lave en blog. Hvem kan have have gavn af en blog med WordPress?

Hvordan laver du et blogindlæg?

Her kan man så angive, at den side man lige har lavet skal indeholde bloggen og samtidig kan man angive hvis der på forsiden skal vises en fast side. Nu er du klar til at skrive blogindlæg: Når du er logget ind i backend, så gå til “Indlæg” og tryk på “Nyt indlæg”.