Ferit Karakaya wtcN kimdir?

FERİT KARAKAYA WTCN KİMDİR? 12 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde doğan ve kova burcu olan Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını Açık öğretim ile tamamlamıştır.

Ferit Karakaya ayrıldı mı?

Ayrılma kararı aldık. Taşınma sürecine girdim ve bir süre yayın açamıcam. Sadece 20si akşamı önceden belli olan sponsorlu yayını yapıcam. Anlayışınız için teşekkür ederim sevgili dostlarım.

wtcN babası kim?

Ferit Karakaya Wtcn Babası Ferit Karakaya’nın babasının ismi Mahmut Narin olup kendisi Hatay’da ün salmış iş adamları arasındadır. Ferit’in kendisinden 9 yaş büyük ablası ve 13 yaş büyük abisi bulunmaktadır. Babası ve annesi Ferit daha 15 yaşındayken ayrılmışlardır.

wtcN kaç para kazanıyor?

League of Legends oyununda En İyi ormancı Ödülüne layık görülen wtcN, katıldığı 2 turnuvadan kazandığı 14.000 dolar para ödülü ile listemizde 10. sırada yer alıyor.

wtcN sevgilisi kim?

Ceren Mermer (wtcN) LoL kariyerini geride bırakan ve şu anda full-time yayıncılık yapan Ferit “wtcN” Karakaya’nın kız arkadaşı Ceren Mermer de listemizde.

wtcN sevgilisi kimdir?

wtcN kaç abonesi var?

1) wtcN ( 2.3 MİLYON TAKİPÇİ )

Twitch WTCN ne kadar kazanıyor?

800 bin üzeri abonesi bulunan Ferit Wtcn, yayın başı ortalama 300 TL bağış alır. Aylık ortalama geliri 40.000 TL olarak tahmin edilir, 500 bin üzeri takipçisi bulunan Kemal Can, yayın başına ortalama 200 TL ve 300 TL civarında kazanç elde eder.

WTCN E sporcu mu?

Türkiye’nin en popüler Twitch yayıncılarından bir tanesi olan Ferit Karakaya (WTCN), bir süredir kendi e-spor takımı BBL Esports’un yöneticiliğini yapıyor. Kurduğu takımla çeşitli turnuvalara katılan ve başarı elde etmeye çalışan WTCN, bu takım sayesinde e-sporcu olmayı düşünen gençlere de ilham olmaya çalışıyor.

Mehtap Algül sevgilisi kim?

Mehtap Algül kimdir, kaç yaşında soruları magazin basınının gündeminde. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen sosyal medya fenomen Mehtap Algül’ün hayatı araştırılıyor. Ayrıca Mehtap Algül’ün eski eşi Melis İşiten’in benzerliği ise dikkat çekti.

Mehtap Algül kimin sevgilisi?

Mehtap Algül kimdir, kaç yaşında soruları magazin basınının gündeminde. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen sosyal medya fenomen Mehtap Algül’ün hayatı araştırılıyor.

Kendine müzisyen kaç yaşında?

“Kendine Müzisyen” nicki ile tanınan Kemal Can Parlak, 15 Mayıs 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Şu anda İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Son senelerde Twitch Türkiye’nin iyi bir yayıncılarından olan Kendine Müzisyen, okul yıllarını istediği gibi geçirememiştir.