Hvor kan man blive grafisk designer?

Videregående uddannelse på designskolerne i København og Kolding tager 5 år og starter med en grunduddannelse, hvor du senere kan specialisere dig i grafisk design, få en bachelor og til sidst en kandidatgrad.

Hvad skal der til for at blive grafisk designer?

Tag uddannelsen som medigrafiker på en Teknisk skole Hvis du brænder for at blive grafisk designer, men ikke har færdiggjort en gymnasial uddannelse, så er denne løsning nok den rette for dig. Mediegrafiker uddannelsen på en Teknisk skole er en erhvervsuddannelse, som kun kræver en 9.

Hvad er forskellen på mediegrafiker og grafisk designer?

Mediegrafiker er en fireårig erhversuddannelse fra Teknisk skole med lang praktik med både digitale og trykte medier. En Grafisk designer er uddannet enten på mediehøjskolen, Skolen for Visuel Kommunikation, Designskolen Kolding eller Danmarks Designskole.

Hvad er en grafisk tekniker?

Som grafisk tekniker lærer du at gennemføre bestilte arbejdsopgaver i samarbejde med kunder og mediefolk. Opgaven kan fx være at producere foldere, emballager eller posters. Grafiske teknikere kan arbejde på trykkerier, aviser og blade og i andre private eller offentlige virksomheder.

Hvor meget tjener man som grafisk designer?

Privat Kommune
Arbejde med grafisk og multimediedesign 32.938 kr.
Grafisk designer 33.808 kr.

Hvor kan jeg blive mediegrafiker?

Mediegrafiker: 4 år 5 mdr. Uddannelsen består af et grundforløb, der tages på en erhvervsskole og varer 20 eller 40 uger, samt et hovedforløb, der veksler mellem praktikperioder og skoleforløb.

Hvad skal der til for at blive designer?

Vejen til at blive tøjdesigner kan gå gennem en 3-årig bacheloruddannelse og en 2-årig kandidatuddannelse som overbygning. Bachelordelen kræver en gymnasial eksamen og en bestået optagelsesprøve. Du kan tage uddannelsen to steder i landet, nemlig København og Kolding.

Hvor meget koster en grafiker?

Hvad er timeprisen for en freelance grafiker? Det afhænger i høj grad af, hvad dit behov er. Har du kun brug for hjælp i nogle få timer kan der afregnes pr. time – timeprisen er da 740 kr.

Hvad får man i løn som grafisk designer?

Hvor lang tid tager det at blive grafisk designer?

Mediegrafiker er en erhvervsuddannelse, adgangskravet er 9. klasse og den tager 4 år. Du skifter mellem skolepraktik/virksomhedspraktik og skoleundervisning. Uddannelsen udbydes syv steder i landet.

Hvad tjener en grafisk tekniker?

af de 20 pladser på uddannelsen som grafisk tekniker. (5) Det på trods af, at uddannelsen næsten har indbygget jobgaranti efterfølgende. Samtidig er gennemsnitslønnen for grafiske teknikere på 435.000 kr., og lønnen er på den måde et godt stykke over den samlede gennemsnitsløn på arbejdsmarkedet.

Hvad laver en trykker?

En grafisk tekniker står for produktionen af trykte og printede materialer. Du lærer om grafiske teknikker, materialer og udstyr.