Hoeveel kilo handbagage mag ik meenemen Ryanair?

Als u de 10kg Check-in tas aangeschaft heeft mag u een kleine tas aan boord van het vliegtuig meebrengen, maar uw tweede, grotere tas (tot 10 kg, afmetingen: 55 cm x 40 cm x 20 cm) moet bij het bagageafgiftepunt afgegeven worden voordat u doorgaat naar de beveligingscheck.

Hoeveel handbagage mag ik meenemen in het vliegtuig?

Je mag altijd een paraplu, wandelstok en 1 tas met duty free items meenemen aan boord. Je handbagage en accessoire mogen bij elkaar max 10 kg. wegen en de maten zijn inclusief wielen en handgrepen.

Wat mag je meenemen in het vliegtuig Eindhoven?

Vloeistoffen en gels mag je alleen in jouw handbagage meenemen onder de volgende voorwaarden: Vloeistoffen en gels moeten in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter. De verpakte vloeistoffen en gels moeten zitten in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje. Het zakje mag maximaal 1 liter zijn.

Wat mag je meenemen in het vliegtuig TUI?

Elke passagier, vanaf de leeftijd van twee jaar, mag gratis 1 stuk handbagage meenemen met een maximum van 10 kg. De maximum afmetingen van de handbagage bedragen : lengte 55cm, breedte 20cm en hoogte 40cm. Enkel voorwerpen die je nodig hebt aan boord worden toegestaan.

Wat voor tas als handbagage?

Als je met verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegt moet je niet aan het maximum van ongeveer 55 x 35 x 25 cm gaan zitten. Als je een tas van ongeveer 50x40x20 koopt kun je die bij de meeste luchtvaartmaatschappijen gratis als handbagage meenemen.

Hoeveel bagage mag je meenemen met Easyjet?

Elke passagier, inclusief kinderen en baby’s, mag maximaal drie stuks ruimbagage kopen. Onze standaard ruimbagageoptie is 23 kg. Je kunt extra gewicht bijkopen in eenheden van 3 kg, tot een maximum van 32 kg per stuk bagage.

Welke scheermesjes mogen mee in handbagage?

Een pincet of zakmes mag je meenemen het vliegtuig in, als het scherpe gedeelte (het blad) niet langer is dan 6cm. Een scheermesje mag alleen mee als het een veiligheidsmesje of wegwerpscheermes in een vaste houder is. Losse of open scheermesjes mogen niet mee in je handbagage.