Waar kan ik mijn winterbanden opslaan?

Leg uw banden niet op de grond, maar bij voorkeur op een bandenstelling. Bewaar ze in een koele, droge en schone ruimte. Houd ze verwijderd van verwarmings- of warmwaterleidingen. Als uw banden nog op velgen zitten, kunt u ze horizontaal met de zijkanten op elkaar leggen.

Wat kost bandenopslag Profile?

Kosten bandenopslag Voor het opslaan van banden in ons bandenmagazijn berekenen wij € 9,50 per band per seizoen / half jaar.

Wat kost bandenwissel bij Euromaster?

Servicetarieven

Banden
Winter/zomerbandenwissel per 4 banden inclusief balanceren €96,00
Winter/zomerbandenwissel vanaf 19 inch per 4 banden inclusief balanceren €100,00
Winter/zomerbandenwissel op velg per 4 banden €50,00
Opslag winter/zomerbanden per 4 banden per seizoen €38,00

Hoe lang kun je een band bewaren?

De normale houdbaarheid van banden bedraagt ongeveer 10 jaar. Goed opgeslagen banden worden tussen 1 en 5 jaar nog als nieuw gezien. Banden verouderen op basis van fysieke en chemische processen. Dit geldt ook voor opgeslagen of weinig gebruikte banden.

Waarom bandenhoezen?

Waarom een bandenhoes? Een bandenhoes, is een hoes, waar u de banden in kunt stoppen. Met een bandenhoes zal de autoband beschermd worden tegen vuil en stof uit de omgeving. Ook wordt het vervoeren van de band een stuk eenvoudiger wanneer deze in een bandenhoes zitten.

Wat doet de ANWB bij een lekke band?

Het gele wiel van de Wegenwacht vervangt de lekke band met velg en is een noodreparatie waarmee de leden in een mum van tijd weer met hun eigen auto verder kunnen. In de bijgeleverde bandenhoes kunnen ze het gele wiel gratis terugzenden naar de ANWB of hun garage vragen dit te verzorgen.

Wat kost Bandenhotel?

Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 25,00 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 50,00 per jaar voor de opslag.