Kan een brief naar het buitenland in de brievenbus?

Gefrankeerde internationale post doe je gewoon in de oranje PostNL brievenbussen of geef je af op het Postkantoor. Let op: en brief gefrankeerd met postzegels mag geen goederen meer bevatten.

Hoe stuur ik een brief naar het buitenland?

Om een brief naar het buitenland te sturen, heb je een internationale postzegel nodig: Europe voor Europese bestemmingen, World voor de rest van de wereld. Post je brief in een van de rode brievenbussen of geef hem af in een postkantoor.

Welke services zijn er voor een brief of pakket naar het buitenland mogelijk?

PostNL, DHL, UPS en DPD bieden verschillende verzendopties om pakketten naar het buitenland te versturen. Iedere optie heeft zo zijn voordelen en voorwaarden. We bespreken ze voor zowel Europese als wereldwijde zendingen.

Welke brievenbus wordt Laat geleegd?

Hoe laat wordt de brievenbus in mijn buurt geleegd? En wanneer wordt mijn post bezorgd?

Gepost op: Bezorgd op:
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag

Kun je Nederlandse postzegels gebruiken voor het buitenland?

Is je post zwaarder dan 50 gram en / of verstuur je post naar het buitenland? Dan kun je nog steeds Nederland 1 en 2 zegels gebruiken. Let er wel op dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief.

Kan Greetz ook naar buitenland?

Van Frankrijk tot de Bahama’s: kaartjes van Greetz gaan overal naartoe. Cadeaus versturen naar het buitenland gaat helaas niet via greetz.nl. Je kunt cadeau’s alleen binnen Nederland verzenden. Houd er rekening mee dat wanneer je een kaartje verstuurt naar het buitenland, het langer duurt voordat dit aankomt.

Wat kost een brief naar Engeland?

Afhankelijk van de bestemming staat er op de postzegel de aanduiding Nederland, Europa of Wereld. Voor een brief (tot en met 20 gram) naar Engeland heb je dus een postzegel nodig met de aanduiding Europa, en het nummer 1. Deze kost 90 cent.

Kan je Nederlandse postzegels in het buitenland gebruiken?

Welke services zijn er voor pakketten buiten Nederland en binnen de Europese Unie mogelijk?

Houd rekening met de invoerrechten en verzendvoorwaarden. Die kunnen per land verschillen. Bekijk de verzendvoorwaarden voor het buitenland….Versturen binnen en buiten de EU.

Binnen de EU Buiten de EU
Douaneformulier nodig Nee Ja

Hoe laat worden postbussen geleegd?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Kijk dan op de locatiewijzer bij welk PostNL-punt je nog terecht kunt.

Waar staat de dichtstbijzijnde brievenbus?

Zoek zo via de site van PostNL de dichtstbijzijnde brievenbus: Ga naar de Locatiewijzer van PostNL. Klik linksboven op het veld Typ postcode, straat of plaats. Vul het adres in waar u zich op dat moment bevindt.

Waar kan ik internationale postzegels kopen?

Waar postzegels kopen?

  • Supermarkten met een postkantoor afdeling.
  • Supermarkten zonder postkantoor afdeling: bij de servicebalie.
  • Veel buurtsupers, ook zonder postkantoor afdeling.
  • Primera met postkantoor afdeling, maar geen losse postzegels.
  • Sommige boekhandels.
  • Postzegels kopen kun je ook via internet doen op post.nl.