Wat is de goedkoopste supermarkt?

Dirk is volgens consumentenprogramma Kassa de goedkoopste supermarkt van Nederland. De discounters Aldi en Lidl zijn opvallend genoeg het duurst. Dat meldt Kassa op basis van een eigen jaarlijks terugkerend onderzoek. Jumbo is volgens Kassa de op een na goedkoopste, gevolgd door Plus en Albert Heijn.

Is de Jumbo echt zo goedkoop?

De grote merken Albert Heijn en Jumbo vormen de middenmoot. De huismerken van Jumbo zitten precies op de gemiddelde prijs, bij AH is de klant 1 procent meer kwijt. Dat is evenveel als bij onlinesupermarkt Picnic en bij Plus. Spar en Poiesz zijn de uitschieters naar boven.

Welke winkel is goedkoper Lidl of Dirk?

Lidl is het goedkoopst voor huismerken maar Dirk en Vomar volgen op de voet. Lidl is de goedkoopste supermarkt voor huismerken, gevolgd door Dirk en Vomar. Aldi is gezakt naar de vierde plaats. Dit blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond.

Welke supermarkt is het goedkoopst 2021?

Hoogvliet 7,6% goedkoper dan Coop In de laatste stand van de prijsindex ( 8 mei 2021) was Coop de duurste supermarkt en Hoogvliet de goedkoopste supermarkt. Bij Coop betaalde je gemiddeld 7,6% meer voor dezelfde producten.

Is Hoogvliet goedkoop?

De goedkoopste ketens zijn Dirk van den Broek (90), Hoogvliet (laag, 91), Vomar (91) en Dekamarkt (96). Aan het andere eind van het spectrum vinden we Coop (106), Poiesz (111) en Spar (118).

Is Hoogvliet goedkoper dan Albert Heijn?

Wij hebben de prijzen vergeleken van A-merken in 13 grote supermarkten in Nederland. Jumbo is de goedkoopste supermarkt voor A-merken, maar let op!…Prijsniveau A-merken.

Supermarkt Prijsniveau
Hoogvliet 4% goedkoper
Jumbo (prijslijn: laag/midden) 4% goedkoper
Vomar 4% goedkoper
Deen 0%

Waarom is Nettorama zo goedkoop?

Duizenden klanten houden dagelijks scherp de prijzen bij andere supermarkten in de gaten. Als dank voor deze informatie krijgt deze klant één stuk van het betreffende artikel gratis en Nettorama past de prijs binnen 24 uur aan. Zo kunt ook u ons helpen de goedkoopste supermarkt van Nederland te blijven.

Wat is de goedkoopste supermarkt Nettorama?

Nettorama is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Dat concludeert de Consumentenbond dinsdag na een prijspeiling van honderdvijftig verschillende artikelen in landelijke supermarkten. Nettorama zit acht procent onder het gemiddelde.

Welke supermarkt is het goedkoopst Belgie?

Colruyt blijft lokaal de goedkoopste supermarkt, maar de prijsverschillen tussen Vlaanderen en Franstalig België nemen toe. Colruyt blijft zijn reclameslogan ‘de laagste prijs’ waarmaken, maar de prijsverschillen zijn soms miniem.

Welke supermarkt is het goedkoopst in Belgie?

Is de Lidl echt goedkoper?

Als je bij het boodschappen doen huismerken koopt, dan kun je het best naar Lidl. Daar zijn de prijzen namelijk het laagst. Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Daarmee is Lidl goedkoper dan Aldi, de andere bekende Duitse discounter.

Is de Coop goedkoop?

De goedkoopste ketens zijn Dirk van den Broek (90), Hoogvliet (laag, 91), Vomar (91) en Dekamarkt (96). Aan het andere eind van het spectrum, de duurste winkels dus, vinden we o.a. Coop (106) en Spar (118).