Wat verdien je als commercieel medewerker binnendienst?

Een binnendienst medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.500 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.125 (laagste) tot € 2.875 (hoogste).

Hoeveel verdient een commercieel medewerker netto?

Wat verdient een Commercieel Medewerker Binnendienst? Het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst loopt van €1400 op tot circa €3416. Het salaris hangt sterk af van de genoten opleiding, het type bedrijf en de sector.

Wat verdient een commercieel medewerker per uur?

Salarissen variëren van € 2.005 (laagste) tot € 2.710 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is een commercieel medewerker binnendienst?

Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst van de verkoopsafdeling. Daar ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers/verkopers. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.

Wat kun je als commercieel medewerker?

Als je goed bent in je vak kun je commercieel medewerker buitendienst, verkoopleider of accountmanager worden. Natuurlijk zijn je doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je opleiding, werkervaring en inzet.

Wat is een medewerker verkoop binnendienst?

De binnendienst stelt offertes op en stuurt brochures op naar klanten. Het up to date houden van het CRM systeem waar alle klanten en producten in zijn opgeslagen, is ook een taak van de commerciële binnendienst. De commerciële binnendienst heeft ook een verkoopfunctie.

Wat is een technisch commercieel medewerker?

Een commercieel medewerker binnendienst is iemand die helpt met het verkopen van producten of diensten op de verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Hiervoor heeft de commercieel medewerker (telefonisch) contact met klanten en doet hij of zij voorbereidend werk voor de verkoper in de buitendienst.

Wat is een commercieel medewerker?

Wat kun je met opleiding commercieel medewerker?

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als commercieel medewerker binnendienst bij een midden- en kleinbedrijf of grootbedrijf….Welke vooropleiding heb je nodig?

  • diploma vmbo kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg of;
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of;
  • diploma mbo niveau 2.

Wat voor opleiding heb je nodig om vertegenwoordiger te worden?

Er bestaat een specifieke opleiding voor vertegenwoordiger: Commercieel medewerker buitendienst. Dit is een mbo-opleiding op niveau 3. Ook mensen met een hbo-opleiding Commerciële economie komen in dit beroep terecht.

Wat heb je nodig om vertegenwoordiger te worden?

Hoe word je een Vertegenwoordiger? Om te gaan werken als Vertegenwoordiger kan men de opleiding Commercieel Medewerker Buitendienst doen. Dit is een MBO niveau-3 opleiding. Ook komt het voor dat men als Vertegenwoordiger aan het werk gaat zonder passende vooropleiding.