Waarom kan ik niet meer terugkijken Bij Ziggo?

Als Replay TV niet meer werkt is het eerst zaak om te controleren of de Mediabox XL nog wel verbinding heeft met ons netwerk. Een goede graadmeter is het offline lampje aan de voorzijde van de Mediabox XL. Als deze brandt, is er geen mogelijkheid om iets van Replay TV of Video On Demand te starten.

Wat is een interactieve ontvanger Ziggo?

Met interactieve digitale televisie van Ziggo bepaal je zelf wat er op tv is. Je kijkt live met je mediabox of CI+ Module, of je neemt op. Ook kijk je een uitzending tot zeven dagen terug, én bestel je On Demand films en series. Kortom: je kijkt wat je wilt, wanneer het je uitkomt.

Waarom doet Ziggo het niet?

Misschien is het apparaat waarop je wilt internetten niet goed ingesteld. Controleer op een andere laptop, mobiele telefoon of tablet of je daarmee wel kunt internetten. Pak een andere mobiele telefoon, laptop of tablet die is verbonden met je eigen wifi-netwerk en open de internetbrowser. Ga naar ziggo.nl.

Waarom werkt Interactieve tv niet?

Niet alle televisies zijn door Ziggo getest en gecertificeerd voor interactieve televisie. Als je tv niet gecertificeerd is, kun je de melding gecodeerd signaal of een andere foutmelding in beeld krijgen. De melding blijft dan in beeld staan of komt om de zoveel tijd weer terug.

Kun je Ziggo sport terugkijken?

Alle Formule 1-programma’s en dus ook alle Grand Prix kijk je terug met Ziggo Replay. Dat betekent programma’s tot zeven dagen lang gratis terugkijken. En pauzeren en terugspoelen wanneer jij wilt.

Wat is een CI+ module Ziggo?

Een CI+ Module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. CI+ modules met het Ziggo logo of UPC logo zijn geschikt voor Digitale Televisie van Ziggo.

Waarom doet mijn smartcard het niet?

Als een andere smartcard niet werkt in de CI+ Module waar je de E06-melding op kreeg, dan is de kaartlezer van je digitale ontvanger of CI+ Module waarschijnlijk kapot. Heb je je digitale ontvanger of CI+ Module aangeschaft bij Ziggo? Op alle apparatuur die je bij Ziggo koopt, geldt de garantieregeling.

Waarom werkt KPN tv niet?

Installeer voor onderweg de Interactieve TV app op je tablet of smartphone. Het kan voorkomen dat de Interactieve TV app niet goed werkt omdat de browser nog niet ondersteund wordt. Je kunt via deze browsers tv kijken: Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Waarom kan ik niet terugkijken bij KPN?

Het kan zijn dat jouw programma niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met uitzendrechten. ‘Programma Gemist’ in het interactieve TV menu heet vanaf nu ‘Gids & Terugkijken’. Tip: Met het Opnemen pakket van KPN kun je uiteraard wel gewoon doorspoelen wanneer je programma’s hebt opgenomen.