Hoe verborgen bestanden zichtbaar maken Mac?

Verborgen bestanden Mac tonen met sneltoets Gebruik de toetsencombinatie ‘command + shift + >’ om verborgen bestanden te tonen. Voer de combinatie nogmaals in om verborgen bestanden te verbergen.

Wat is Library op Mac?

De Bibliotheek-map (Library) zul je niet altijd te zien krijgen als je in de Finder aan het bladeren bent. Dit komt omdat er allerlei belangrijke bestanden in staan, waar je beter vanaf kunt blijven. Je hoeft ze dan ook maar zelden te bekijken of te openen.

Waar staan mail bestanden op Mac High Sierra?

Om de map ‘Mail’ te openen op een Mac, klik je op het bureaublad om er zeker van te zijn dat de Finder actief is en kies je ‘Ga’ > ‘Bibliotheek’ terwijl je de Option-toets ingedrukt houdt en klik je vervolgens op de map ‘Mail’.

Waar staan mail bestanden op Mac Catalina?

Hoe te vinden en Open de map waar Mac Mail winkels E-mails

  1. Open een nieuwe vinder venster.
  2. Ga naar uw basismap, met behulp van de Huis knop op de werkbalk of selecteer Gaan | Huis vanuit het hoofdmenu.
  3. Open de bibliotheek/Mail /Postvakken Directory.

Hoe sla je documenten op macbook?

Een bestand opslaan

  1. Klik in het menu Bestand op Opslaan of druk op. +S. Tip: U kunt ook klikken op het pictogram Opslaan. in de linkerbovenhoek van het venster.
  2. Als u het document voor het eerst opslaat, geeft u een bestandsnaam op.

Hoe werkt Finder op Mac?

U ziet de Finder-menubalk boven in het scherm, en daaronder het bureaublad. De Finder gebruikt vensters en symbolen om de inhoud van de Mac, iCloud Drive en andere opslagapparaten weer te geven. Het programma wordt de Finder genoemd omdat het u helpt om uw bestanden te vinden en organiseren.

Hoe kom ik in mijn Bibliotheek Mac?

Open Finder en ga naar de menubalk optie ‘Ga’, je krijgt nu een overzicht van de meest belangrijke mappen die aanwezig zijn op je Mac. In de lijst ontbreekt de ‘Bibliotheek’ map. Door de option⌥-toets in te drukken zal deze echter wel verschijnen. Klik op de optie ‘Bibliotheek’ en je krijgt direct toegang tot map.

Wat is mijn thuismap op Mac?

De thuismap bevat mappen voor de bestanden die je op het bureaublad bewaart, maar ook voor downloads, afbeeldingen, documenten, films, muziek en openbare bestanden. Je kunt mappen aanmaken in je thuismap.

Wat is exporteer Postbus?

De postbussen worden geëxporteerd als ‘mbox-pakketten’. Als je al eerder een postbus hebt geëxporteerd, wordt het bestaande bestand niet overschreven. Mail maakt een nieuw ‘mbox-bestand’ aan, bijvoorbeeld ‘Mijn postbus 3. mbox. ‘

Waar staan mijn mails op de harde schijf?

pst staat over het algemeen in C:\Documents and Settingsser_id\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook Maar je kunt zelf ook alle andere locaties opgeven waar je je bestanden wilt plaatsen.

Kan Mail niet verplaatsen naar prullenbak iPhone?

​Als je je bericht ook niet kan verplaatsen op je iPhone of iPad, doe dan het volgende:

  1. Tik op Instellingen > Mail, Contacten, Agenda.
  2. Tik op Account > Geavanceerd.
  3. Tik op Verwijderd en zorg ervoor dat dit op Prullenmand is ingesteld.
  4. Tik achtereenvolgens op Geavanceerd, op Account en op Gereed.

Waar staan documenten op Mac?

Kies Apple-menu > ‘Over deze Mac’, klik op ‘Opslag’ en klik vervolgens op ‘Beheer’….Klik op een categorie in de navigatiekolom:

  1. Apps, Muziek, TV, Berichten en Boeken: In deze categorieën worden bestanden afzonderlijk getoond.
  2. Documenten: Hier zie je alle documenten die op je Mac staan.