Hoeveel vermogen Quote 500?

Dat blijkt uit de Quote 500, de rijkenlijst die elk jaar door zakenblad Quote wordt opgesteld. Het totale vermogen van de vijfhonderd rijkste Nederlanders bedraagt ruim 186 miljard euro. Dat is 3,5 procent meer dan vorig jaar. Het is overigens wel de kleinste stijging sinds de kredietcrisis.

Wie is nummer 500 Quote?

De Bredase ondernemers Jeroen van Glabbeek (41) en Gilbert Gooijers (41) debuteren dinsdag in de Quote Top 500, de lijst met de 500 rijkste mensen in Nederland. Geschat vermogen: 120 miljoen euro per persoon. De oprichters van techbedrijf CM.com, zijn voor hun gevoel nog maar nét begonnen.

Wat zijn de rijkste Nederlanders?

De rijkste Nederlander is Charlene de Carvalho-Heineken, de erfgename van het Heineken-imperium. Zij staat op plek 116 in de lijst van het zakenblad met een geschat vermogen van 16,7 miljard dollar (14,1 miljard euro). Nummer twee is Frits Goldschmeding, de oprichter van uitzendbureau Randstad.

Wat is het laagste bedrag in de Quote 500?

Het minimale vermogen dat je moet hebben om in de Quote 500 te komen is €88 miljoen.

Waar begint Quote 500?

De tweede helft van de huidige hoogconjunctuur lijkt langzaam richting het eindsignaal te kruipen, maar vermogend Nederland merkt er vooralsnog weinig van. De nieuwe Quote 500 ligt vanaf dinsdag 5 november in de winkel. Of neem een abonnement, wel zo handig!

Welke Nederlanders staan in de Quote 500?

Drie mensen achter betaalverwerker Adyen mogen zich nu miljardair noemen volgens Quote. En dat geldt ook voor de vastgoedondernemers Harry Hilders en Frank Zweegers. De rijkste Nederlander is nog altijd Charlene de Carvalho-Heineken, grootaandeelhouder van het bierconcern. Ze heeft een vermogen van 12,1 miljard euro.

Wie is de rijkste rapper van Nederland?

Ali b – 2,5 miljoen Nadat hij hit na hit scoorde is de sympathieke Nederlandse rapper Ali B zijn eigen management bedrijf begonnen. Op dit moment is Ali B een van de rijkste rappers van Nederland geworden, met name door zijn bedrijf.

Hoeveel geld heeft Charlene de Carvalho-Heineken?

De volgende Nederlanders staan op de lijst van Forbes: Charlene de Carvalho-Heineken: 16,7 miljard dollar.

Wie staat bovenaan in de Quote?

De nummer 1: Charlene de Carvalho-Heineken Het is voor het eerst sinds 2009 dat De Carvalho, de 66-jarige dochter van Freddy Heineken, inteert op haar vermogen. Er prijkt een bedrag van €12,1 miljard achter haar naam, 14,8% minder dan vorig jaar.

Welke Kempenaar staat in de Quote Top 10?

  1. Charlene de Carvalho-Heineken (14,2 miljard euro)
  2. Frits Goldschmeding (4,4 miljard euro)
  3. Gérita en Inge Wessels (3,6 miljard euro)
  4. John de Mol (2,5 miljard euro)
  5. Ralph Sonnenberg (2,6 miljard euro)
  6. John Fentener van Vlissingen (2,4 miljard euro)
  7. Hans Melchers (2,4 miljard euro)
  8. Karel van Eerd (2,3 miljard euro)

Wie staan er in de Quote 500 2020?

Inge (48) is samen met haar man Mark Bouwens actief in de vastgoedtak, Gérita (51) staat haar man Henry Holterman bij. Holterman (65) is niet alleen de topman van Reggeborgh, maar ook aandeelhouder. In die hoedanigheid maakt hij dit jaar op eigen kracht zijn debuut in de Quote 500.