Hoe notitie op bureaublad Mac?

Open de Notities applicatie in OS X Mountain Lion. Kies of maak een notitie die je op je bureaublad geopend wil hebben en klik dubbel op de notitie om een nieuw venster te openen met een losse notitie. Vervolgens kun je de reguliere notitie applicatie sluiten en de losse notitie op het bureaublad plaatsen.

Hoe markeren in Notities?

Open een boek.

  1. Tik rechtsboven om een bladwijzer toe te voegen. Als u een bladwijzer wilt verwijderen, tikt u nogmaals rechtsboven.
  2. Als u tekst wilt markeren, houdt u het woord lang ingedrukt. Als u meerdere woorden wilt selecteren, gebruikt u de blauwe schuifregelaars. en selecteert u een markeringskleur.

Wat betekent vastgemaakt in Notities?

Als je je notities in Google Keep wilt sorteren en vinden, kun je notities een label of kleur geven en notities vastzetten. Als je een notitie deelt, ben jij de enige die de labels en kleuren kan zien en welke notities zijn vastgezet.

Hoe verwijder ik een notitie?

Een notitie verwijderen

  1. Open Keep. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsonder op Actie Verwijderen. . Verwijderde notities worden ook verwijderd voor iedereen met wie je ze hebt gedeeld.

Hoe notities op bureaublad?

U kunt wel plaknotities vastmaken aan de taakbalk van Windows om uw lijst met notities direct weer te geven of om snel een nieuwe notitie te maken. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Sticky Notes op de taakbalk en klik vervolgens op aan taakbalk vastmaken.

Hoe zet je een post it op je bureaublad?

Gele plakkertjes app in Windows 10

  1. Ga linksonder naar het vergrootglas.
  2. Zoek op: Plaknotities (Sticky Notes, als je de Engels versie van Windows hebt) en Open de app.
  3. Meld je aan met je account of kies Niet nu.
  4. Maak een notitie.

Hoe markeren in Notities iPhone?

Tik in een notitie op de knop Markering . Kies een kleur en een tekentool, zoals het potlood of de markeerstift. Tik op ‘Gereed’.

Hoe werkt app Notities?

Google Keep De app gebruikt kleuren om notities van elkaar te onderscheiden, zodat je deze gemakkelijk voor meerdere dingen kunt gebruiken. De app is gekoppeld aan je Google-account, wat synchroniseren tussen verschillende apparaten makkelijk maakt. Google Keep is gratis te downloaden en te gebruiken op Android en iOS.

Waar zit notities op Iphone?

U kunt Notities ook snel openen via het bedieningspaneel. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Bedieningspaneel’ en voeg ‘Notities’ toe. Open vervolgens het bedieningspaneel en tik op ‘Notities’ om een notitie aan te maken. Of u zegt tegen Siri: ‘Maak een nieuwe notitie aan’.

Hoe werkt notities?

Een notitie maken met je stem

  • Open de Google Keep-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik onderaan op Spreken .
  • Spreek je notitie uit wanneer de microfoon wordt weergegeven. Wil je de notitie beluisteren, tik dan op Afspelen. Wil je de notitie verwijderen, tik dan op Verwijderen.

Waar zijn mijn Notities?

Handmatig zoeken naar uw notities

  • Open ‘Notities’ en tik op tot u de mappenlijst ziet.
  • Als u meerdere mappen hebt, tikt u op een andere map om te kijken of uw notitie daar zit.

Kan je Notities terughalen iPhone?

Open de Notities-app en ga naar het overzicht met mappen; Kies ‘Onlangs Verwijderd’ voor een overzicht met verwijderde notities; Tik op ‘Wijzig rechts’ bovenin het scherm en selecteer de notities die je terug wilt plaatsen; Kies de map waar je de notities in wilt terugplaatsen (bijvoorbeeld de Notities map).