Wie deden er mee met Vrienden van Amstel?

De line-up van De Vrienden van Amstel LIVEstream bestaat naast de eerder genoemde namen uit Typhoon, Diggy Dex, Suzan & Freek, VanVelzen, Dinand, Maan, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Paul de Leeuw en gastheren Nick & Simon. Kaarten voor het online concert zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

Hoeveel liter bier bij Vrienden van Amstel?

De resultaten: 380.000 verkochte kratten bier (veel meer dan in een gemiddelde campagneperiode), TOMA en merkwaarden krijgen een enorme boost, de waardering voor het evenement is hoger dan ooit en tijdens de 7 concertavonden wordt net zoveel bier verkocht als een gemiddelde kroeg in 10 jaar doet.

Waar zijn de Vrienden van Amstel Live?

De Vrienden van Amstel LIVE – 14 t/m 18 en 20 t/m 23 januari 2021 – Rotterdam Ahoy.

Welke artiesten Vrienden van Amstel 2020?

Bevestigde artiesten

  • Krezip.
  • Kensington.
  • Bløf.
  • Guus Meeuwis.
  • Rowwen Heze.
  • Chef’Special.
  • Typhoon.
  • Nick & Simon.

Welke artiesten Vrienden van Amstel Live 2021?

Artiesten als Armin van Buuren, André Hazes, Jochem Myjer, Snelle, Willeke Alberti, Typhoon, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw en Maan zullen optreden vanuit een leeg Rotterdam Ahoy.

Wie is toch die jongen naast Nick?

Metro ging even voor je op onderzoek uit, en wat blijkt? De jongen die samen met Nick Schilder een duet zong is een artiest die beter bekend staat als Avalan. De 24-jarige Valentijn Hoogwerf, zoals hij in het echt heet, is onder andere DJ, producer en vocalist.

Hoeveel mensen bij Vrienden van Amstel LIVE per avond?

Voor de livestream De Vrienden van Amstel LIVE op zaterdagavond zijn zo’n 750.000 gratis kaarten bemachtigd, maken bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company zondag bekend. De organisatoren schatten dat er met zo’n 2,3 man per huishouden in totaal 1,7 miljoen mensen naar de show hebben gekeken.

Hoeveel mensen bij Vrienden van Amstel Live?

Normaal gesproken trekken de Vrienden van Amstel Live-concerten in januari zo’n 150.000 bezoekers. Dit jaar hebben 750.000 mensen een gratis kaartje bemachtigd voor een van de grootste online livestreams in ons land tot nu toe.

Hoe log je in bij de Vrienden van Amstel Live?

Vanaf 19.30 uur verzorgen 538-dj’s Coen & Sander met een speciale Vrienden uitzending het voorprogramma. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf gratis een kaart te bestellen, of een vriend cadeau te doen via www.vriendenvanamstel.nl of vval.paylogic.com/stream.

Kan je de Vrienden van Amstel Live terugkijken?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Welke artiesten Amstel Live 2021?

De grootste kroeg van Nederland opent voor één avond haar deuren voor de 23e editie. Artiesten als Armin van Buuren, André Hazes, Jochem Myjer, Snelle, Willeke Alberti, Typhoon, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw en Maan zullen optreden vanuit een leeg Rotterdam Ahoy.

Kun je Vrienden van Amstel terugkijken?