Welke kabels voor Telenet?

Vergeet niet dat je voor digitale televisie van Telenet zowel een coaxkabel als een UTP-kabel moet voorzien.

Wat is een Aftakkabel?

1 De aftakkabel is de kabel die van het Telenet-distributiepunt in je straat tot in je woning loopt. 2 De binnenbekabeling vormt samen met de basisopstelling je binneninstallatie: • Op de plaats waar de aftakkabel je huis binnenkomt, installeert een Telenet-installateur je modem en netwerkverdeler.

Welke kabel voor Telenet buiten?

Coax-kabel Telenet buiten per lopende meter.

Wat voor kabel heb ik nodig voor digitale tv?

Voor digitale beeldkwaliteit gebruik je een HDMI-kabel. Alle moderne televisies hebben meerdere HDMI-aansluitingen, die ook geschikt zijn om hd-televisie door te geven. Heb je nog een oudere televisie met alleen een SCART-aansluiting, dan kun je bij sommige decoders ook een SCART-kabel gebruiken.

Welke kabels voorzien in nieuwbouw?

Gebruik cat6a kabel van een goed merk (dus geen goedkope troep). Een switch is noodzakelijk, je moet die kabels ergens in steken. Modem en router is afhankelijk van je provider en jouw wensen en zijn makkelijk later te vervangen, daar hoef je je nu geen zorgen over te maken.

Welke kabels tv?

Het TV signaal kan op vijf verschillende manieren bij je in huis komen. Via de (coax)kabel, via het telefoonnet, via een glasvezelkabel, via een antenne uit de ‘lucht’ (ether) en via een schotelantenne. De laatste drie zijn wat minder in trek. Glasvezel, vanwege het feit dat het nog niet overal verkrijgbaar is.

Wat moet ik voorzien voor Telenet?

minstens een ruimte van 40 op 50 centimetervrij is. drie geaarde stopcontacten voorzien zijn. Elke televisie, computer of telefoon moet via binnenbekabeling aangesloten worden op de basisopstelling. Deze binnenbekabeling moet je zelf plaatsen (of je laat dit door je elektricien doen).

Wat heb ik nodig voor digitale tv van Telenet?

Heb je voor digitale tv coax kabel nodig?

Bij gebruik van digitale tv heb je een digitale coax kabel nodig. Een kabel voor analoge televisie zal namelijk niet goed werken en storingen opleveren.

Welke coax kabel voor digitale tv?

Coaxkabel van goede kwaliteit heeft een frequentie bereik van 5 Mhz tot 3000Mhz. Deze kabel is goed te gebruiken voor zowel analoge en digitale televisie als satelliet televisie. Dit betekend niet automatisch dat coaxkabel voor satelliet gebruik geschikt is voor analoge en digitale televisie.

Welke kabels nodig in huis?

Snelheden

Type Snelheid Bandbreedte
CAT5 Tot 100 Mbit/s 100mhz
CAT5E Tot 1000 Mbit/s 100mhz
CAT6 Tot 1000 Mbit/s 250mhz
CAT6A Tot 10.000 Mbit/s 500mhz